MILA NEMA VREMENA, MI SMO JOJ JEDINA ŠANSA: / 'Da mogu, glavom bih razbio zid, umro bih samo da je spasim'

Image
Foto: facebook

Liječnici u Hrvatskoj cijelo vrijeme djevojčicu liječe i roditelji su im iznimno zahvalni na svemu, ali smatraju da u Americi Mila ima veće šanse

29.3.2019.
8:18
facebook
VOYO logo

Marin Rončević počeo je prije dva dana skupljati novac za svoju kćer Milu Rončević koja boluje od leukemije. Iako je prva procjena bila da su troškovi liječenja oko milijun dolara, brojka je preko noći narasla na nešto manje od tri milijuna dolara, odnosno oko 18 milijuna kuna.

"Dragi rođaci i prijatelji,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kći. Mila ima nepune dvije godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo).

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - "darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević". Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.", objavili su na Facebooku očajni roditelji, a cifra je u međuvremenu narasla na gotovo 3 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Umro bih da je spasim'

"Moje mlađe dijete, moja curica umire. Ja da mogu, glavom bih razbio zid, umro bih samo da je spasim. Ne znam kako dalje, nemam snage... Ja neću moći živjeti ako ona umre...", rekao je otac malene za 24sata.

Liječnici u Hrvatskoj cijelo vrijeme djevojčicu liječe, i roditelji su im iznimno zahvalni na svemu, ali smatraju da u Americi Mila ima veće šanse - tamo, naime, postoji eksperimentalna terapija koje ovdje nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac kaže kako još čekaju cijeli plan liječenja, ali razgovarali su da bi s kemoterapijom i eksperimentalnom terapijom doveli do remisije, a zatim bi išla na transplantaciju.

Mole sve koje mogu da odvoje koju kunu te uplate na račun HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - "darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo