MALA MIRJANA JOŠ NE GOVORI: / Ostavljenu djevojčicu posjetila jedina žena s kojom komunicira

Image
Foto: Pixsell, Borna Filić

Kad sam je pitala želi li ići sa mnom k mami i tati ljutito je reagirala. Bacila je malu dječju blagajnu s kojom se igrala na pod i jako se namrgodila.

10.11.2015.
11:30
Pixsell, Borna Filić
VOYO logo

JOŠ JE U DOMU: Kakva je sudbina djevojčice pronađene u parku u Velikoj Gorici?

Image
JOŠ JE U DOMU: /

Kakva je sudbina djevojčice pronađene u parku u Velikoj Gorici?

Image
JOŠ JE U DOMU: /

Kakva je sudbina djevojčice pronađene u parku u Velikoj Gorici?

Posjetila ju je u subotu poslije podne u domu u Nazorovoj, gdje se malena nalazi od 5. listopada. Družile su se sat i pol vremena. Nakon što je djevojčica burno reagirala na spomen roditelja, uspjela ju je udobrovoljiti. " 'aj'mo se igrat, rekla sam joj. Zatim je pokazala prstićem na moje usne. Kako sam imala ruž, pitala sam je želi li i ona imati našminkane usne. Iz moje torbice uzela je ruž, našminkala sam je i više nije bilo ljutnje. No nikako mi nije htjela reći kako se zove" priča Avdagić te ističe kako dijete cijelo vrijeme njenog boravka nije progovorilo nego da isključivo komunicira neverbalno, prenosi 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izrazima lica, mimikom, kontaktom očima, gestikulacijom. Sve razumije, ali ne govori. Ova nesretna situacija je sigurno puno utjecala na njezin govor i ponašanje" objašnjava Avdagić te dodaje kako ju jučer nije vidjela, ali da će je danas opet posjetiti.

Stvarno je rijetko vidjeti tako malo dijete s takvim manirima

"Djevojčica je jako dobro odgojena. Jako je uredna, čista, smeta joj nered, uvijek za sobom pokupi igračke. I kad jede, jako je uredna. Stvarno je rijetkost vidjeti tako maleno dijete s takvim manirima. Tko god ju je odgajao, dobro je to napravio" naglašava Avdagić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Centru za socijalnu skrb u Velikoj Gorici rekli su nam da im se nitko od navodne obitelji djevojčice Mirjane (3) još nije javio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo