njegova istina / Maček: 'Istina je to da se bavim PR-om i kriznim komuniciranjem te radimo teške stvari, ali nemam veze s Todorićem'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

I kad je lansirao svoj blog i sad, kad je objavio intervju na YouTubeu, uz Todorićevo ime iskrsnulo je i ono Ratka Mačeka

2.2.2018.
8:54
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ivica Todorić od rujna prošle godine vodi medijsku kampanju o svojoj nevinosti u slučaju propasti Agrokora. I kad je lansirao svoj blog i sad, kad je objavio intervju na YouTubeu, uz Todorićevo ime iskrsnulo je i ono Ratka Mačeka, bivšeg dugogodišnjeg glasnogovornika HDZ-a dok je stranku vodio Ivo Sanader. Maček tvrdi da s Todorićem nema veze.

'Istina je to da se bavim PR-om i kriznim komuniciranjem te radimo teške stvari, ali nemam veze s Todorićem', kratko je za tportal rekao Maček.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maček je bio glasnogovornik HDZ-a od 2002. do 2007. godine. Nakon pobjede HDZ-ovaca na parlamentarnim izborima 2003. Ivo Sanader ga je imenovao predstojnikom Ureda za odnose s javnošću, tj. glasnogovornikom Vlade.

HDZ je pobijedio i na izborima 2007. godine, ali je Maček nakon kampanje odstupio s dužnosti glasnogovornika uslijed, tvrdio je kasnije pred sudom, otežane komunikacije sa Sanaderom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo