Luka Bebić pojma nema tko mu je glasnogovornica

Predsjednik Sabora Luka Bebić dobio je novu glasnogovornicu, Marinu Buntić-Juričić. No, on je osobno ne pozna i nada se skorom susretu i uspješnoj suradnji.

17.6.2010.
16:58
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić izjavio je da svoju novu glasnogovornicu Marinu Buntić-Juričić osobno ne pozna, ali da je transparentno izabrana te da se nada uspješnoj suradnji.

"Pojedinosti ne znam, bila je procedura i bili smo pod povećalom javnosti, što je pozitivno. Nadam se da ću imati priliku s njom uskoro razgovarati", komentirao je Bebić novinarima izbor svoje glasnogovornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je potvrdila pročelnica saborskog Ureda za informiranje, za glasnogovornicu je između 38 kandidata izabrana profesorica engleskog i njemačkog jezika Marina Buntić-Juričić, koja je najbolje riješila testove.

Izbor glasnogovornice Bebić smatra prijeko potrebnim jer Sabor, za razliku od nekih ustanova koje imaju i po četiri glasnogovornice, nije dosad imao "nikoga tko bi korespondirao s javnošću".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona neće biti samo glasnogovornica predsjednika Sabora, nego i potpredsjednika, komunicirat će u ime odbora i šire", rekao je Bebić, dodavši kako ipak on najviše komunicira s javnošću.

Na novinarsko pitanje je li čudno da još nije upoznao buduću glasnogovornicu, odgovorio je da nije mogao upoznati svih 38 kandidata, ali se nada da će uskoro to ispraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201006160763006 arti-201005260455006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo