svi u donji miholjac! / Loše vrijeme ih nije obeshrabrilo: Backyard Art Festival za vjernu publiku priprema BAF - Unplugged

Image
Foto: PROMO

Kao zamjena za originalni BAF, 12. i 13. kolovoza će se u Donjem Miholjcu održat Backyard Art Festival – Unplugged

8.8.2016.
14:18
PROMO
VOYO logo

Čini se da se organizatori Backyard Art Festivala nisu mogli pomiriti s time da im je ovogodišnji BAF odgođen te da time ne pruže svojoj vjernoj publici barem malenu dozu zabave. U toj namjeri će se 12. i 13. kolovoza u Donjem Miholjcu održati BAF - Unplugged.

Image
od 15. do. 17.7. /

Donji Miholjac je i ovo ljeto 'it' mjesto: najavljeni su svi headlineri za Backyard Art Festival

Image
od 15. do. 17.7. /

Donji Miholjac je i ovo ljeto 'it' mjesto: najavljeni su svi headlineri za Backyard Art Festival

Podsjetimo, ovogodišnji Backyard Art Festival je otkazan zbog vremenskih uvjeta te svih poteškoća koji su ti isti uvjeti nosili. Zbog same sigurnosti posjetitelja, a posebice kampera, organizatori su bili primorani otkazati BAF koji se trebao održavati od 15. do 17. srpnja. Uz odličan line-up te mnoštvo kvalitetnog popratnog programa, BAF je i ove godine trebao biti festival koji se ne propušta, unatoč činjenici da je to tek druga godina održavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, protiv prirode se nije moglo stoga je do takvog scenarija i došlo. Kao zamjena za originalni BAF, održat će se Backyard Art Festival – Unplugged, a program će biti raspoređen u dva dana. Prema tome, u petak, 12. kolovoza, održat će se radionica digitalne fotografije na kojoj će polaznici moći steći nova znanja i iskustva. Stečena nova znanja odmah će pokušati primijeniti i u praksi, a temeljit će se na fotografiranju po Donjem Miholjcu. Na kraju će biti odabrano i 50 radova koji će biti dio online izložbe. Za radionicu je potrebno ponijeti vlastitu fotografsku opremu te dobru volju, a poželjno je doći na dva kotača zbog cirkuliranja po gradu.

Idući dan, 13. kolovoza, se  u 17 sati otvara izložba stripa u prostoru bivše papirnice Petar Pan, a organizira je Udruga StripOs iz Osijeka. Isti dan će se od 18 sati održavati i akustična svirka, BAF unplugged, u srednjem parku kod paviljona, a izvođači još nisu objavljeni. Pod organizatorskom palicom kluba mladih Garaža Belišće odvijat će se radionica žongliranja, a radionicu izrade balona od sapunice vodit će Udruga Migra. Posjetitelji će moći razgledati i kreativne štandove na kojima će moći kupiti različite kreativne sitnice. Ako posjetitelje ne ponese ritam akustične svirke, moći će se rasplesati uz zumbu koja će se također održati u srednjem parku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o eventu možete saznatiOVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo