kako 'hendlati' ove stvari / Ljetni savjeti Maje Šuput: što činiti da vam se ne otopi šminka i kako nositi potpetice, a da vam ne nateknu noge?

Maja Šuput nikad ne propušta najbolje tulume. Iako se ljeti bar pet dana baš pošteno opusti, na neke stvari uvijek mora misliti. Savršeni make up, savršena linija i odjeća koja se po vrućini ne zgužva. Zna Maja kako 'hendlati' takve stvari

12.7.2016.
18:24
VOYO logo

Došlo je vrijeme kad planiramo zadnje detalje za odlazak na more. Ta dva tjedna koja čekamo cijelu godinu moraju nam biti dovoljna da skupimo energije za nove radne pobjede. Godišnji odmor Maje Šuput traje nešto kraće, no svejedno će ga provesti u svom energičnom ritmu.

"Ja imam 5 dana godišnjeg odmora i izabrala sam najgoru destinaciju - idem na Ibizu, ali dobro. Odmorit ću u avionu na putu do tamo i nazad", našalila se uvijek raspoložena Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš zato što u svom gustom rasporedu nastupa nema mjesta odmoru, njezini savjeti za te rijetke trenutke sreće, zlata su vrijedni.

"Ja kad se želim odmoriti, onda stvarno isključim telefon, pustim si nešto na televiziji, neki najgluplji mogući film i popijem tabletu za spavanje. Onda sam sigurna da ću zaspati. Jednostavno, ja nemam mira, ja nisam ta osoba, ali me strašno opušta gledanje u more, gledanje u vodu i psihijatri kažu da je to najbolje moguće opuštanje", otkrila je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo posljednje najviše nam se sviđa. Biti uz more još je veći gušt ako smo za to isklesali svoje ljetno tijelo. Iako je već sada kasno za drastične korekcije, možda vam Maja pomogne svojom posebnom dijetom.

"Ja jedem normalno, ali jedem izabranu hranu, probranu. To znači da ne jedem ugljikohidrate. Iako sam jučer pojela dva velika komada torte. Svako jutro počnem s kolačem. Dobro, ovo je sad zvučalo vrlo loše, ali tijekom dana ne jedem tjestenine, ne jedem kruh, pizze, hamburgere... Jedem ribice, meseko i tako", rekla je Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i uvijek, ključ je u umjerenosti. Naravno, mi nećemo održavati koncerte na kojima ćemo topiti kile, ali to nam nije razlog za opravdanje. 

Nemaju ni dečki opravdanje za svoje galebarenje, pa ako mislite zavesti neku finu djevojku, Maja vam poručuje... 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budite pristojni, fini, obucite bijelu košulju, namirišite se, pričajte tiho, gledajte ženu u oči, znaš šarm, oko, pogled, malo ju i dotakneš. Pa znaš sve finjaka, a ne one barabe dis' ti mala. Ne to, fino sve, lagano malo nek' se isprse", savjetuje pjevačica.

Eto frajeri, sve ste čuli! Budite svoji, ali ipak ne zaboravite džentmentska pravila. Ako sve to posložite, čeka vas savršeno ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike