Lijepe vijesti iz Klaićeve: Ranjena beba iz Zadra ide kući

Desetomjesečna beba koja je teško ozlijeđena u pucnjavi u Zadru uoči božićnih blagdana, oporavila se od ozljeda mozga i danas napušta Klaićevu bolnicu u Zagrebu.

7.1.2015.
13:44
VOYO logo

"Liječenje je završilo, beba je u cijelosti dobro, lijepo se oporavlja. Funkcije, koliko mi vidimo, su u redu. Ostalo će se pratiti tijekom idućih mjeseci, i otpušta se danas iz bolnice i nadamo se da dolazi danas u vaš lijepi grad Zadar. Od početka se beba dobro borila, bila je stabilna, izborila se dobro za sve vitalne funkcije. Nije bilo nikakvih većih komplikacija, i ono što smo prognozirali cijelo vrijeme da će ići dobrim tijekom, hvala Bogu se i uspjelo ostvariti", potvrdio je za HRT Radio Zadar dr. Miroslav Đurašin.

Liječnici od početka bili optimistični

Dr. Đurašin dodaje kako se mala djeca brzo oporavljaju od svih vrsta ozljeda, brže od veće djece i odraslih, zbog čega je cijeli liječnički tim otpočetka bio optimističan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bebin otac, Marino Orlović (49) na žalost nije bio te sreće. Od više prostrijelnih rana preminuo je u zadarskoj bolnici 28. prosinca prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo