RAZOČARAN JE / Liječnik iz Obrovca otišao na bolovanje, najavio da će tužiti HZZO: 'Shvatio sam da nisam baš dobro'

Image
Foto: Vijesti.hr

Mještani Starigrada sjećaju se dr. Jusupa kao požrtvovnog i vrijednog studenta i susjeda

27.4.2019.
21:00
Vijesti.hr
VOYO logo

Liječnik Goran Jusup, koji je posljednjih dana središtu pozornosti nakon što se priča o njemu i njegovoj navodnoj medicinskoj sestri Veroniki Percolaj munjevito  proširila hrvatskim medijima i šokirala javnost, najavio je da odlazi na bolovanje. Ugovor mu traje do kraja ovog mjeseca.

"Shvatio sam da nisam baš dobro. Na bolovanju sam. Ne želim se liječiti jer je multipla skleroza neizlječiva bolest. Razočarao sam se. Više nemam volje ni stan čistiti. Ja sam to sve sam održavao i čistio, kao i obiteljsku kuću u Starigrad Paklenici", rekao je dr. Jusup u razgovoru za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Najavio je da će tužiti HZZO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim ništa komentirati, ali ovo je uistinu žalosno i tužno da se digla ovolika hajka oko mog sina. To se nije trebalo dogoditi. Možda nije ispravan u svemu, ali ovo je prevršilo sve mjere. Nije to zaslužio. Ali svemu će doći kraj, pa tako i ovome", rekla doktora majka Boja.

Mještani Starigrada sjećaju se dr. Jusupa kao požrtvovnog i vrijednog studenta i susjeda. Bio je i dugogodišnji vijećnik HSLS-a u Gradskom vijeću Obrovca, ali je otkrio da se  razočarao u politiku zbog moćnika na vlasti koji su tjerali po svome na štetu malog čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, dr. Jusup je u pola godine izgubio 900 od 1300 pacijenata, a nakon pritužbi pacijenata HZZO je odlučio s njim raskinuti ugovor.

'Medicinska sestra' iz njegove ordinacije  zaradila je optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja ili potvrđivanja lažnih podataka, odnosno, neovlašteno nošenje znakovlja službene osobe, a zadržana je i na odjelu psihijatrije Opće bolnice Zadar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo