split pod policijom / Liječnica koja je pomogla Čubeliću: 'Čuli smo pucnjavu, pretpostavili da je netko u opasnosti i izašli'

Tijekom poslijepodneva policija je pretresala garažu jedne od elitnih zgrada u čijoj su garaži našli Mercede. Napadači su se dovezli takvim automobilom stranih registracijskih oznaka

12.4.2023.
17:02
VOYO logo

Informacije o slučaju propucavanja Josipa Čubelića u srijedu u Splitu cure na kapaljku, no naš reporter Rade Županović javlja kako je policija uspjela doći do jedne od poznanica bjegunaca za kojima policija i dalje traga.

Podsjetimo, nakon što je jučer u Splitu propucan Josip Čubelić (36), policija je objavila imena i fotografije četiri muškarca koji se dovode u vezu s napadom. Riječ je o Jerki i Alenu Radić, Anti Varnica te Nenadu Petrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš reporter Županović izvijestio je: "Činjenica je da su se na mjesto događaja doveli Mercedesom stranih registracijskih oznaka. Upravo traje pretres podzemne garaže u elitnoj zgradi u Pazdigradu u kojoj su pronašli Mercedes. Nema još potvrde splitske policije, ali se istraga protegla na cijelo područje Splitsko- dalmatinske županije. Spličane zabrinjava što se sve dogodilo na 50 metara od vrtića i na oko 100 metara od jedne od najvećih splitskih osnovnoih šola kad su djeca izlazila iz vrtića i škole."

Image
POKUŠAJ UBOJSTVA /

Bjeguncu iz Splita nekadašnji hajdukovac javno pružio podršku: 'Zauvijek uz tebe'

Image
POKUŠAJ UBOJSTVA /

Bjeguncu iz Splita nekadašnji hajdukovac javno pružio podršku: 'Zauvijek uz tebe'

Razgovarali smo i sa ženom koja je prva priskočila u pomoć ranjenom Čubeliću, kao i liječnicom koja mu je pružila prvu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordani Vrdoljak u pucnjavi je propucan automobil.

"Čula je pucnjavu, 3-4 puta, ali nisma mislila da je to pištolj. Ljutila sam se kad su me zvali iz kuće da je nešto s autom. Vidjela sam da je metak prošao kroz stražnje staklo, a drugo se staklo razbilo", rekla nam je Gordana Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranjenom Čubeliću pomogla je liječnica obiteljske medicine Sanja Došen Janković. Rekla nam je: "Nisam napravila ništa što ne bi napravio netko iz moje struke. Čuli smo pucnjavu i prepostavili da je netko u opasnosti. Izašli smo, napravili sve što smo mogli. Hipokrat kaže 'treba pomoći, mi smo to napravili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo