NAJLUĐI SCENSKI NASTUP DOSAD / Let3 ponovno na Harteri

Image

"Nastup kakav još niste imali prilike doživjeti", najavljuju članovi najluđeg rock benda u Hrvata.

18.4.2009.
16:31
VOYO logo

Popisu izvođača na petom izdanju riječke Hartere upravo se priključio i Let3 koji za nastup u rodnom gradu sprema najbogatiji i najluđi scenski show dosad.      

Uz već viđene čepove, brnjice i golubice, bit će tu i mađioničara, robota te cijelo čudo novih trikova Prlje i Mileta. Posljednji koncert na Harteri Let3 je odsvirao prije dvije godine, kada je snimljen i DVD "Živa p...a" koji je nedavno stigao na tržište upakiran u genijalno osmišljenu Let3 bombonjeru.  Uglavnom, u press materijalu stoji "Let3 kakav još niste imali prilike doživjeti", a, nakon svega što su nam dosad priuštili, zaista nemamo razloga da im ne vjerujemo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njih, nova imena na festivalu su i zagrebački Ramirez koji će promovirati novi album "Divovi i kamikaze", riječki duet Manofon, sastavljen od Belanovog klavijaturiste Vedran Križana i pjevača Quasara Borisa Štoka, te beogradski sastavi Repetitor i Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar.

Otprije su potvrđeni Klaxons, Simian Mobile Disco, Royksopp, DJ Sasha, Boys Noize, Adam Freeland, Alex Metric, Laibach... Hartera se održava 12. i 13. lipnja, a cijena dvodnevne ulaznice iznosi 180 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo