HRVATSKO-AMERIČKA KOPRODUKCIJA / Leona Paraminski tumači glavnu ulogu u kratkom filmu Angela Jurkasa

Film je nastao prema motivima njegove novele "Nestajanje" u koprodukciji američke producentske tvrtke Regulus Production i tuzemne DOP Produkcija, te predstavlja svojevrsnu najavu Jurkasovog dugometražnog prvijenca "Zbog tebe"

22.2.2016.
17:46
VOYO logo

Hrvatski pisac i redatelj Angelo Jurkas objavio je trailer za nadolazeći kratki film "Vanishing" u kojem glavnu ulogu tumači poznata glumica Leona Paraminski.

Film je nastao prema motivima njegove novele "Nestajanje" u koprodukciji američke producentske tvrtke Regulus Production i tuzemne DOP Produkcija, te predstavlja svojevrsnu najavu Jurkasovog dugometražnog prvijenca "Zbog tebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim ulogama pojavljuju se Jasna Bilušić, Aljoša Šerić iz Pavela i sam Angelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"'Nestajanje' je portret tamnog naličja ljubavi. I posljedicama koje takva ljubav nosi. Intimistička priča dvoje, muškarca i žene koji se vole iznad života i smrti. Također je plodom avanture, suradnje s dvije predivne glumice i osobe kojih sam fan u njihovom profesionalnom dijelu te drug i prijatelj u privatnom životu. Radi se o start upu koji je pokrenuo jednu nadam se dugovječnu lavinu, osobito prema lomljenju barijera vezanih za način izlaska domaćih filmova, glumaca, scenarista ili redatelja u svijet…", opisao je autor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo