karte rasprodane / Legendarni Đorđe Balašević nakon 30 godina u Lisinskom!

Image

Legenda i majstor glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom. Dvije autorske večeri u Lisinskom pod nazivom 'Pa, tamburama mangupi prepreče put' su 15. i 16. prosinca 2013. od 20 sati.

28.11.2013.
20:00
VOYO logo

Povodom 40. obljetnice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, ĐorđeBalašević, jedan od najomiljenih izvođača s ovih prostora, nastupit će poslije tridesetak godina ponovno na pozornici velike dvorane.

Legenda i majstor glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom. Dvije autorske večeri u Lisinskom pod nazivom 'Pa, tamburama mangupi prepreče put' su  15. i 16. prosinca 2013. od 20 sati.

Image


Karte za dva koncerta su rasprodane, a dijelili su se voucheri za eventualni treći koncert. Kako je VL-u rekao DraženSiriščević, ravnatelj KD Vatroslava Lisinskog, koji organizira koncerte, u pregovorima su s Balaševićem za treći koncert.

Problem je što su svi termini dvorane popunjeni do kraja godine i treći koncert bi se jedino mogao održati ako Balašević pristane pjevati na dva koncerta u jednom od predviđenih datuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo