ZASAD SAMO PO AMERICI / Legendarna postava Guns N'Rosesa odradit će kompletnu turneju

Image

Ovoga tjedna pojavile su se i glasine prema kojima će Axl zamijeniti Briana Johnsona i nakratko postati pjevač AC/DC-ja, no službene potvrde još uvijek nema

26.3.2016.
17:00
VOYO logo

Ponovno okupljena najpoznatija postava Guns N' Rosesa svoj će reunion proširiti na kompletnu turneju tijekom koje će ovoga ljeta posjetiti 21 sjevernoamerički grad, uključujući Nashville, New York, San Francisco, Toronto i Seattle.

Ovu su informaciju s obožavateljima podijelili kratkim videom na Twitteru u kojem nisu objavljeni detalji o datumima i dvoranama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi puta će se nakon više od dva desetljeća na pozornici zajedno naći frontman grupe Axl Rose, lead gitarist Slash i basist Duff McKagan, dok povratak Izzyja Stradlina još uvijek pod znakom pitanja.

Prije ljetne turneje, Guns N’ Roses će svirati na dva rasprodana koncerta u travnju u Las Vegasu te glazbenom festivalu Coachella Music & Arts Festival.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga tjedna pojavile su se i glasine prema kojima će Axl zamijeniti Briana Johnsona i nakratko postati pjevač AC/DC-ja, no službene potvrde još uvijek nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo