Legenda Vatrenih u teškim financijskim problemima

6.7.2014.
13:40
VOYO logo

''Našao sam se u teškim financijskim problemima, ali spasio sam radna mjesta svojih ljudi i sada mogu nastaviti dalje, ali bivši prijatelj mi je nemoralnim metodama izvukao milijune kuna i zamalo upropastio tvrtku'', žali se Zvone Boban u tužbi predanoj Općinskom sudu gdje još uvijek traje spor između njega i njegova bivšeg partnera Tihomira Eleza, kuma poznatog tenisača Marina Čilića.

Tužba stara skoro četiri godine

Tužba je podnesena još u studenom 2010. godine, a proslavljeni nogometaš, kojega zastupa zagrebački odvjetnik Nikola Bošković Slivonja, opširno je opisao u kakve ga je poslovne teškoće uvukao čovjek kojega je smatrao najboljim prijateljem i s kojim je u dvostrukoj kumskoj vezi, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog Boban navodni kako Elez nije imao nikakvih financijskih obveza.

''Elez nije imao nikakvih financijskih obveza. Sve gubitke, a bilo ih je dugi niz godina, pokrivao sam ja, vlastitim novcem. Sukladno tome, Elez nije imao ni prava sudjelovati u dobiti, no tih godina dobiti nije niti bilo. On je imao svoje radno mjesto i plaću koju si je više-manje sam odredio'', tvrdi Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svoju plaću Elez si je promijenio. U siječnju 2007. utrostručuje si primanja i otad mu Moja zemlja mjesečno isplaćuje 27.720 kuna bruto. Poslije će i taj iznos uvećati, a uoči samog kraha poslovnog odnosa on će iznositi 70.000 kuna bruto'', tvrdi Boban.

Dakle, dok se tvrtka gušila u gubicima, Elez je uživao u menadžerskoj plaći i vozio službeni Mercedes o trošku tvrtke. Sve to još uvijek nije poljuljalo odnos između njega i Bobana. Raskid prijateljstva zbio se početkom 2010. kada slavni nogometaš počinje shvaćati da se njegov partner neće lako odreći komfora u kojemu godinama uživa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo