USKORO I PRVI KONCERT / Legenda Psihomodo Popa vraća se na scenu nakon više do 20 godina

Image
Foto: Promo fotografije

Najavio je i skorašnji izlazak albuma "MinimalKA(rlovac)", svojevrsne retrospektive čitave karijere

3.2.2016.
9:57
Promo fotografije
VOYO logo

Saša Novak Radulović, nekadašnji gitarist legendarnog Psihomodo Popa, najavio je povratak na scenu.

Legendarni zagrebački bend Sale je napustio nakon izlaska albuma "Srebrne svinje" sredinom 90-ih, a posljednjih desetak godina živi u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovih dana navršava se 35 godina mog prvog nastupa i 30 od moga dolaska u Psihomodo Pop, a nekako se i datum mog zadnjeg nastupa, sa Virusima nedugo nakon odlaska iz Psihomoda, uklapa u sve ove godišnjice. Posljednjih desetak godina života u Njemačkoj, osim bavljenja web designom i programiranjem, posvetio sam opremanju svog privatnog studija. Ovdje sam registrirani kompozitor i vlasnik etikete OHHO Records... A gdje je studio tu je i svirka, nemam mira... U meni još uvijek ima energije za solidnu porciju žestokog rock'nrolla, sa jakom gitarom, kao u dobra stara vremena", kazao je Sale.

Osim s Gopcem i ekipom, svirao je u sastavima Nužni izlaz, Virusi, Novak & Kopola, Drago Mlinarec & Le Cinema, La Video. Producirao je bendove Greaseballs i Fantomi.Karijeru je započeo u karlovačkom punk-rock bendu Nužni izlaz, a prelaskom u Psihomodo Pop ostvaruje svoja najveća izvođačka postignuća, kako specifičnim scenskim nastupom tako i producentskom aktivnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je i skorašnji izlazak albuma "MinimalKA(rlovac)", svojevrsne retrospektive čitave karijere. Prvi singl skinut s njega je pjesma "Gubim te" koju je prije 35 godina svirao upravo Nužni izlaz.

Album će krajem ožujka predstaviti i u nekom od zagrebačkih klubova s bendom jednostavnog naziva "Sale & Friends".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo