Lažne maserke pronašle novu žrtvu: 76-godišnja starica opljačkana u svom stanu, policija apelira na oprez

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon što su dvije žene otišle, starica je primjetila da joj nedostaje određena količina novca, pa je sve prijavila policiji. Policija stoga apelira građanima na pojačan oprez

15.5.2018.
10:26
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nova žrtva drskih prevaranata postala je 76-godišnja Karlovčanka iz karlovačke gradske četvrti Rakovac. Dvije su prevarantice došle su do vrata starice, ponudile jojmasažu, a lakovjerna ih je stanarka pustila u svoj stan, piše KAportal.

Nakon što su dvije žene otišle, starica je primjetila da joj nedostaje određena količina novca, pa je sve prijavila policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezano za ovaj događaj iz prakse proizlazi da su žrtve ovakvih kaznenih djela najčešće osobe starije životne dobi koje ovim putem ponovno podsjećamo, kao i sve ostale građane, da ne budu lakovjerni i da ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom, te da o svemu obavijeste policiju na broj 192, kažu u policiji", stoji u priopćenju policije. 

Ukoliko je to moguće neka zabilježe registarsku oznaku vozila kojima se te osobe koriste ili neke druge činjenice koje bi olakšale pronalazak počinitelja, dodaje policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo