LAŽNA BANKARICA OPET ORDINIRA PO ZAGREBU: / Naivnoj starici ukrala stotine tisuća kuna, policija poziva na oprez

Image
Foto: PIXSELL / Ilustracija

Nakon što joj je žena donijela novac koji drži u kući, lažna bankarica joj je ukrala čak 300 tisuća kuna, piše 24 sata.

9.5.2018.
11:59
PIXSELL / Ilustracija
VOYO logo

Jučer se poslijepodne u Zagrebu dogodila još jedna u nizu pljački. Naime, nepoznata je žena pozvonila na vrata 87-godišnjoj starici u ulici Zelenjak u Zagrebu.

Policija upozorava građane da ne puštaju nepoznate u svoj dom

Lažno joj se predstavila kao bankarica i rekla starici da mora provjeriti njezine novčanice kod kuće. Nakon što joj je žena donijela novac koji drži u kući, lažna bankarica joj je ukrala čak 300 tisuća kuna, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebačka policija građane je još jednom upozorila da u svoje domove ne puštaju nepoznate osobe koje pitaju za njihov novac te da im ne daju novac i druge vrijednosti. Policija upozorava da se radi o osobama koje se lažno predstavljaju kao djelatnici banke, policajci ili pak maseri, a uglavnom iskorištavaju nemoć i neznanje starijih ljudi.

'Odmah obavijestiti policiju'

'U slučaju da građani zaprime pozive od nepoznatih osoba putem telefona u kojima se traži od njih da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima ili kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata, upozoravamo građane da odmah obavijeste policiju na broj 192', priopćeno je iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo