pratio je gitarist nicholas / Lana Mandarić o nastupu u 'Superstaru': 'Imala sam tremu. Ovako kad se hihoćem, znači da sam nervozna'

Image

Otkrila je koji su joj bili najdraži trenuci kod nastupa. Svidjelo joj se kada je Tonči komentirao kao 'gotov paket', a vidjela je i poglede od Nike i Severine. Ističe da je bilo lijepo vidjeti da uživaju i da im se sviđa izvedba

2.10.2023.
13:41
VOYO logo

Zagrepčanka Lana Mandarić došla je u 'Superstar' s Nicholasom koji ju je prati na gitari. On je odrastao u Engleskoj, a rođen je u Makarskoj. Prije godinu dana se vratio živjeti u Hrvatsku da bi naučio hrvatski jezik i kulturu.

"Čekaj, njih dvoje su u vezi?", pitao je Filip Miletić ostatak žirija. "To ti nju pitaj", odgovorila mu je Nika. "Čekaj, nemoj tako baš", istaknula je Severina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo, ne", rekla je Lana. Ipak, priznala je da su zasad prijatelji i da ništa ne forsira, ali ne isključuje mogućnost da se dogodi ljubav između njih. Lana je objasnila da surađuju zahvaljujući svojim mamama koje se znaju od djetinjstva i prijateljice su na Facebooku.

"Ali znate da lijepo pristajete", komentirala je Severina. "Hvala", odgovorila je Lana.
"Za mene je ovo bilo fantastično. Jako ste zgodni, jako ste lijepi vas dvoje", komentirala je Severina izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitala je Nicholasa pjeva li i može li otpjevati nešto s Lanom. On je rekao da može i predložio hit "Shallow" koji su izveli Lady Gaga i Bradley Cooper u filmu "Zvijezda je rođena" koji je dobio Oscara. "Ovo smo čekali", komentirala je Severina njihov zajednički nastup. Izvedba se svidjela i ostatku žirija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lana je u intervjuu za RTL.hr progovorila o svom nastupu u 'Superstaru' i koji su joj trenuci bili najbolji.

"Bilo je odlično. Komentari su bili super i toliko sam zahvalna na ovom trenutku tako da… Bilo je zakon", ispričala je mlada Zagrepčanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrila je koji su joj bili najdraži trenuci kod njezinog nastupa. "Svidjelo mi se jako kada je Tonči komentirao kao 'gotov paket'. Isto tako, vidjela sam poglede od Nike i Severine. Tako je bilo lijepo vidjeti da uživaju i da im se sviđa moja izvedba", rekla je Lana.

Otkrila je da li je imala tremu prije nastupa. "Jesam, ovako kad se hihoćem, nervozna sam. Svakako, ali ona zdrava trema", naglasila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo