'noć bez granica' / Lana Jurčević se udružila s Connectom i imaju novi vrući hit

Lana Jurčević ovih dana najavljuje velike promjene. Dugogodišnje prijateljstvo s grupom Connect napokon je urodilo pjesmom, duetom za kojeg su ovih dana snimili i atraktivni spot. Pogledajte kako se Lana snašla kao reperica i kakvu su nam to poslasticu pripremili.

8.12.2013.
18:15
VOYO logo

Na hrvatskoj estradi došlo je do nove vruće suradnje. Noć je bez granica, a Lana Jurčević i Connect se vole javno.

"Stvar je fresh produkcija! Valjda ljudi misle da nije podneblje za takvu produkciju, mi smo htjeli napraviti nešto drugačije. Malo podsjeća na London. Lana je bacila odličnu čagu, odličnu koreografiju. Ako vam se pjesma neće svidjeti, mislim da ćete odvalit na čagicu", kaže Ivan Dražić Dragi iz Connecta o najnovijoj pjesmi.  

Dečki i Lana se znaju već dugo pa je bilo krajnje vrijeme da udruže kreativne snage. Bitovi su iz zaprešićke radionice, a za spot je zaslužan Dario Radušin.

Jura iz Connecta je prvotno pjesmu htio nazvati "Noć bez gaćica", ali Lana se ipak nije složila.

Iako se Lanini obožavatelji sigurno ne bi se bunili, taj film ipak neće tako skoro gledati, ali bi je vrlo uskoro mogli ponovno vidjeti u ovom društvu.  

"Noć bez granica" u lov na fanove kreće večeras lajkovima na fejsu. Trebali bi se množiti svjetlosnom brzinom jer je povijest već pokazala da žensko pojačanje Connectu i muško Lani, jamče uspjeh!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo