u posljednjem trenutku / Kuzey ipak pristaje oženiti trudnu Simaj!

Image
Foto: RTL

Nakon dugog razmišljanja Simaj ipak ode u bolnicu kako bi obavila pobačaj, svjesna da se ona i Kuzey jedva snalaze u beskrupuloznom svijetu te da neće moći uzdržavati dijete. Međutim, Kuzey se u međuvremenu predomisli, želi barem jednom u životu pravilno postupiti i postati dobar otac svom djetetu.

16.4.2013.
15:35
RTL
VOYO logo

U novoj epizodi serije 'Nebo i zemlja' vrijeme neće biti saveznik mladom paru. Simaj će odlučiti pobaciti, a da o time nikoga nije obavijestila, čak niti Kuzeyja koji se u posljednji tren predomislio – pristaje oženiti Simaj i prihvatiti dijete!

Image
Foto: RTL

Nakon dugog razmišljanja Simaj ipak ode u bolnicu kako bi obavila pobačaj, svjesna da se ona i Kuzey jedva snalaze u beskrupuloznom svijetu te da neće moći uzdržavati dijete. Međutim, Kuzey se u međuvremenu predomisli, želi barem jednom u životu pravilno postupiti i postati dobar otac svom djetetu. No prije toga svrati u zlatarnicu kako bi Simaj kupio zaručnički prsten, ne znajući da je Simaj već donijela tešku odluku…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U međuvremenu, Džemre naljuti čovjek koji posljednjih nekoliko dana uhodi njezinu majku, a Sami je nesretan jer mu sinovi ne pomažu u selidbi. Nakon Atilove smrti u dom Sinanerovih vraća se Bariševa i Banuina majka koja namjerava uzdrmati obitelj i poslovno carstvo svog pokojnog supruga.

Ne propustite večeras, u utorak, 16. travnja, pogledati novi nastavak serije 'Nebo i zemlja' u 22sata na RTLTeleviziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji 'Nebo i zemlja' možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Nebo i zemlja te na službenoj stranici serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo