Kaos u trgovinama: Kupci tu jedu, piju, isprobavaju robu koju nisu kupili...

Mnogi ulaze u trgovine sa sladoledom ili na rolama, a da i ne trepnu.

12.12.2013.
10:57
VOYO logo

Iz osječkog Potrošača upozoravaju da je i pri odlasku u kupnju nužno držati se bontona, što čini sve manje ljudi, o čemu svjedoče trgovci koji nedolično ponašanje kupaca sve češće prijavljuju ovoj udruzi, piše Glas Slavonije.

''Posljednji slučaj koji smo zabilježili dojavili su nam iz jednog velikog trgovačkog lanca. Gospođa je došla do police s potkošuljama i bez ikakve selekcije krenula otvarati jedno za drugim originalna pakiranja. Kad joj je trgovkinja prišla i zamolila je da to ne čini, gospođa joj je bezobrazno odgovorila: 'Tek sam počela!' Kada je napokon napustila objekt, izišla je s prijetnjama da će trgovinu prijaviti Potrošaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to učinila, no da jest, rekli bi joj da njeno ponašanje nije bilo prihvatljivo i da je sama kriva što je iz trgovine izbačena'', ispričali su jedan od prizora čije se varijacije mogu vidjeti svakodnevno u trgovinama širom Hrvatske.

Ljudi misle da u trgovinama mogu raditi sve što ih je volja i da im se zbog toga ne smije prigovoriti, objašnjava Dunja Mak iz Potrošača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako kupci ulaze u trgovine dok jedu ili piju, ili pak u samoj trgovini prije dolaska na blagajnu konzumiraju proizvode koji još nisu kupljeni.

http://www.glas-slavonije.hr/219585/3/Trgovci-se-zale-Kupci-u-trgovinama-jedu-i-piju-voze-role-otvaraju-i-isprobavaju-robu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo