Pucanje po šavovima / Kumpić iz Smogovaca se potukao u tramvaju zbog maske: 'Vi biste trebali biti uzor mlađima, a ne se ovako ponašati'

Image
Foto: PIXSELL

Košćaku i gospodinu s kojim je imao okršaj, prišle su dvije mlađe osobe i očitali su im malu lekciju

16.10.2020.
9:20
PIXSELL
VOYO logo

Glumac Božidar Košćak (71), gledateljima najpoznatiji kao Kumpić iz legendarne serije Smogovci, u četvrtak je bio sudionik incidenta u tramvaju.

Košćak je u tramvaju napao starijeg gospodina, najprije verbalno a zatim su sd počeli i naguravati, jer nije imao masku na licu. Glumac je upitao zašto nema masku i tu je počelo naguravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernjem listu se javila svjedokinja incidenta Patricija Toma, koja je prva priskočila i počela razdvajati glumca i gospodina s kojim se posvađao. 

''Čula sam u jednom trenutku buku. Okrenula sam se i vidjela kako šaka glumca Košćaka leti prema starijem gospodinu. Vidjela sam da se ostali putnici miču od njih i nitko ne želi pomoći i krenula sam ih razdvojiti. U tom trenutku pridružio mi se i jedan mladić i odmaknuli smo ih jednog od drugog. Košćak je imao masku na licu, ali gospodin s kojim je ušao u sukob mu je istrgnuo masku s lica'', ispričala je Patricija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako su Košćaku i gospodinu s kojim je imao okršaj, prišle dvije mlađe osobe i očitali su im malu lekciju i upozorili kako bi oni trebali biti uzor mlađima a ne im davati primjer ovakvim ponašanjem. Na sljedećoj tramvajskoj stanici glumac je izašao iz tramvaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo