Kukuriku koalicija želi smanjiti uvoz hrane

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović, Branko Grčić i saborska zastupnica SDP-a Dragica Zgrebec u ime Kukuriku koalicije u Vukovaru su govorili poljoprivrednoj politici i regionalnom razvoju.

12.10.2011.
22:35
VOYO logo

Zoran Milanović je na početku izlaganja svima čestitao Dan neovisnosti te je kazao kako su sve teme koje Koalicija predstavlja otvorene za dijalog s građanima.

''Kampanja je počela i ima previše otrova u njoj koji podsjeća na one dane iz '91. Pozivam sve one koji kampanju vide na takav način da se okane toga i da razmišljaju da ih slušaju mladi ljudi, koji se formiraju, i da se iz njihovih otrovnih nacionalističkih ispada mogu zaključiti da je to prihvatljivo ponašanje, a nije'', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U planu je razvoj seoskih područja

Branko Grčić je poručio kako je kako trebamo obrazovati ljude kroz cjeloživotno učenje i stvoriti snažne institucije, a ne ulagati samo u fizičku infrastrukturu.

Zastupnica u Hrvatskom saboru Dragica Zgrebec rekla je kako je tehnološko zaostajanje i visoka zaduženost poljoprivrednika povećavaju nekonkurentnost na domaćem, regionalnom i svjetskom tržištu, a da je plan Koalicije smanjenje uvoza hrane, osiguranje stabilnosti dohotka, educiranje poljoprivrednika i razvijanje seoskih područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201011220227004-Kukuriku koalicija

Vezani članci:

arti-201110070081006 arti-201110070244006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo