što vi mislite? / Krstulović Opara ostao ugodno iznenađen savjetom Splićanke koja zna kako se obračunati s glasnim turistima

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Na svojoj Facebook stranici objavio je zanimljivi razgovor sa starijom sugrađankom koja mu se potužila na buku koju proizvode turisti

17.9.2017.
16:35
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara na svom je Facebook profilu objavio status koji je izazvao pravu raspravu među građanima. 

Iako je podigao svojim građanima prirez za čak 50 posto, čini se da se Opara aktivnom komunikacijom s građanima na neki način pokušava iskupiti za taj potez. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani i okolica ovog su se ljeta neprestano žalili na turiste koji proizvode veliku buku svojim partijanjem, kao i koferima s kojima nerijetko usred noći dolaze u svoje smještaje uz obalu.

Na svojoj Facebook stranici objavio je zanimljivi razgovor sa starijom sugrađankom koja mu se potužila na buku koju proizvode turisti koji vucaraju kufere na kotačiće. Njezin savjet natjerao je Oparu da se zamisli, a u raspravu su se uključili i ostali građani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo