U ZAGREBU I PISAROVINI / Dvije potjere policije za krijumčarima migranata: U ovom kombiju ih je bilo više od 30, među njima i djeca

Prema neslužbenim informacijama, krijumčar je u kombiju prevozio migrante i bježao policiji. Po nekim dijelovima vozio je u suprotnom smjeru i zabio se u policijski automobil

19.1.2024.
7:33
VOYO logo

NOVO:

Još jedna potjera za krijumčarem migranata kod Bregane Pisarovinske. Vozač je navodno pobjegao u šumu, a ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić potvrdio nam je da su nešto prije ponoći zaprimili troje maloljetnih pacijenata u dobi od 14, 10 i sedam godina iz prometne nesreće kod Pisarovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pregleda i obrade otpušteni su, te nisu zadobili teže ozljede.

U KB- u Sestre milosrdnice su pristigla četiri muškarca iz nesreća i jedna žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RANIJE:

Nova noćna potjera policije koja je završila privođenjem na Kustošijanskoj cesti u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Prema neslužbenim informacijama, krijumčar je u kombiju prevozio više od 30 migranata, a među njima i desetak djece i bježao policiji. Po nekim dijelovima vozio je u suprotnom smjeru i zabio se u policijski automobil. Navodno je probijena i rampa na Lučkom.

Image

Neslužbeno doznajemo i da je jutros u Klaićevoj bolnici primljeno navodno 13-godišnje dijete bez dokumenata s traumama donjeg ekstremiteta. Otpušteno je iz bolnice u pratnji policije nakon imobilizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upit o događaju smo poslali i policiji.

Image

Uskoro opširnije…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo