KRAŠ ZAGRIZAO: / "Sva ta silna lajkanja puno nam znače, želimo suradnju"

Image
Foto: screenshot facebook

Fotografiju Ivana Rakitića, Neymara i Pereira kako jedu "Domaćice" u prvih 24 sata vidjelo je 700.000 pratitelja Rakitićeva Instagrama i Twittera te preko pet milijuna ljudi na Facebooku.

21.12.2015.
21:39
screenshot facebook
VOYO logo

Prvaci svijeta

- To su ogromne brojke, sva ta silna "lajkanja" puno znače za tvrtku koja će znati usmjeriti svoje marketinške aktivnosti - kazala je Marica Vidaković, prokuristica Kraša za 24 sata.

Za popularnim hrvatskim keksima Ivan Rakitić, Neymar i Douglas Pereira posegnuli su odmah nakon osvjanja trećeg naslova klupskog prvaka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keksi planuli s polica u Španjolskoj

Krešimir Macana smatra da jedna fotografija može napraviti puno ali zasigurno treba poštivati neka pravila "pogotovo kod brandova kao što je Barcelona", smatra Macan. Kraš je, javlja 24 sata već pokušao stupiti u kontakt s Rakitićem, no još ga nisu uspjeli dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraševa prokuristica kaže da razmišljaju o darivanju u humanitarne svrhe na španjolskom i brazilskom tržištu preko nogometaša koji su na ovaj, slučajno, način promovirali Kraševe kekse. Kaže da istu stvar rade za hrvatsku djecu pa zašto ne bi i za španjolsku i brazilsku.

Iako se ne prodaju u Brazilu, naše su Domaćice "planule" s polica u Španjolskoj, javlja 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo