Kovačevićeva verzija 'okršaja' sa Šprajcom

Kovačević ne poriče da je napravio presedan i ušetao Šprajcu u studio za vrijeme Dnevnika.

20.12.2011.
16:52
VOYO logo

Po pitanju bure koja se digla na Prisavlju zbog javnog odgovora Zorana Šprajca Programskom vijeću, zbog čega je Šprajc suspendiran, oglasio se i glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević. On, kako doznajemo s Prisavlja, opovrgava da je sa Šprajcom usuglasio prilog o Programskom vijeću. Evo njegove verzije događaja.

"Znao sam da kolega Šprajc namjerava objaviti što je objavio, jer sam još tijekom popodneva vidio radnu verziju teksta u sustavu I-news. Pričekao sam gotov tekst i mailom upozorio kolegu Šprajca i Miočića da ne odobravam da se kolega Šprajc Programskom vijeću obraća putem etera, nego da dođe na sjednicu Vijeća i ondje se obrati vijećnicima. Tada sam također iz Dnevnika izbacio prilog koji su kolege namjeravale objaviti, a koji svi možete vidjeti na YouTubeu pod nazivom 'HDZ i SDP dogovaraju primopredaju vlasti'", navodi Kovačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se, naime, o sljedećoj parodiji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačević nastavlja svoju verziju burnog dana na Prisavlju:

"Nazvao sam i back urednika Dnevnika i upozorio ga da ne dopuštam obraćanje Vijeću putem etera. Kolega me uputio na Zorana Šprajca. Budući da ga nisam uspio dobiti telefonom, došao sam i osobno. Ušao sam u studio i kolegu Šprajca ponovno pozvao da se Programskom vijeću obrati na sjednici, a ne putem etera, na što se on oglušio", poručio je Kovačević u pisanoj izjavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo