ZANIMLJIVA KAVA / Kovač i Hasanbegović nakon zajedničke kave otkrili o čemu se radi

Image
Foto: Sanjin Španović/Twitter

Njihovo druženje izazvalo je veliki interes javnosti jer je Hasanbegović u ponedjeljak izbačen iz stranke, a Kovač je prije nekoliko dana uputio kritiku premijeru i predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću.

11.5.2017.
16:52
Sanjin Španović/Twitter
VOYO logo

Miro Kovač, međunarodni tajnik HDZ-a i iz stranke izbačeni bivši HDZ-ov ministar kulture Zlatko Hasanbegović danas su popili kavu u središtu Zagreba.

Hasanbegović je rekao da se s Kovačem slučajno susreo i da nisu analizirali stanje u HDZ-u i krizu vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ništa suštinski raspravljali. A da i jesmo, ne bih vam rekao", izjavio je za Tportal Hasanbegović.

Njihovo druženje izazvalo je veliki interes javnosti jer je Hasanbegović u ponedjeljak izbačen iz stranke zbog kandidature na listi Brune Esih za zagrebačku Gradsku skupštinu, a Kovač je prije nekoliko dana zbog Hasanbegovića, ali još više zbog raskida koalicije s Mostom, uputio kritiku premijeru i predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S bivšim stranačkim kolegom Zlatkom Hasanbegovićem sam se slučajno sreo i popio kavu. Deplasirano je 'običnoj' kavi pridavati bilo kakve političke konotacije. Kava među kolegama zastupnicima uvijek je bilo je i uvijek će ih biti. Svatko bira svoj politički put, moj je bio i uvijek će ostati uz HDZ. U ovom trenutku je primarni interes HDZ-a osigurati stabilnost Vlade i pretvaranje Hrvatske u prosperitetnu i naprednu zemlju",  izjavio je Kovač za Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo