Kosoričini susjedi se pridružuju prosvjednicima

4.3.2011.
13:38
VOYO logo

Budući da je policija u ponedjeljak uspjela spriječiti prosvjednike da dođu do zgrade u Šeferovoj u kojoj živi premijerka, Jadranka Kosor nije očekivala da će samo dva dana nakon toga ispod prozora vidjeti gomilu nezadovoljnih hrvatskih građana koji će je prozivati zbog stanja u državi.

A upravo to poprilično ju je razljutilo, pa se njeni najbliži suradnici u HDZ-u jutro nakon prosvjeda nisu usudili ni pitati je kako je prosvjed u Šeferovoj izgledao i je li čula parole koje su prosvjednici izvikivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva to Jutarnjem listu sugovornik iz vrha vladajuće stranke, dodajući kako su svi u HDZ-u šokirani činjenicom da broj prosvjednika iz dana u dan raste, te da prosvjedi prerastaju u organizirani mimohod Zagrebom.

Susjedi: Podržavamo mlade

No, ne čudi to kada su se prosvjednicima odlučili pridružiti čak i premijerkini susjedi. Isti oni koji su, za razliku od premijerke, progovarali o onome što se događalo i pod njihovim prozorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako susjeda Tanja kaže kako podržava mlade u prosvjedu jer je "očito da ova Vlada ne može ispuniti njihove zahtjeve". "Najradije bih ih sve maknula i postavila nove ljude. Ali nemate koga. I oporba je slaba", komentira ističući kako će se i ona naći među nezadovoljnima na ulici.

I Kosoričina susjeda Dubravka kaže da podržava prosvjede dok su mirni, te da razmišlja o tome da im se pridruži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjeda koja, pak, živi na istom katu kao i premijerka kaže da joj prosvjednici nisu previše smetali, ali da bi mladima bilo bolje da se prihvate posla.

Osim nekih premijerkinih susjeda, u petak će na ulicama Zagreba prosvjednike podržati i sindikat Preporod, šef sindikata HAC-a Mijat Stanić te prvi čovjek SSSH Mladen Novosel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operni pjevač Dali Mor, pak, kod prilaza Markovom trgu priprema igrokaz, u kojem će likovi biti Jadranka Kosor, Ivo Sanader i narod.

specijal-201011220227004-Više o temi Prosvjedi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103040074006 arti-201103030519006

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo