Kosorica podcjenjivački o protukandidatima

10.1.2012.
10:18
VOYO logo

Kosor je na pitanje da komentira teze da su joj oni koje je dovela u Vladu (Karamarko i Milošević) okrenuli leđa, kazala da te napise ne komentira, nego da komentira unutar stranke ono što joj govore njeni stranački kolege.

"Ako gospoda koju spominjete imaju što za reći meni kao predsjednici stranke, vjerujem da će mi to reći, to bi bilo jedino normalno i ispravno", kazala je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi će kandidati imati ravnopravnu utakmicu

Na pitanje je li svjesna da u HDZ-u postoje frakcije, Kosor je kazala: "Ako postoji dvoje, troje ljudi koji žele osigurati neki dodatni prostor, to nije stranka. Stranka ima 220.000 članova i mislim da je i zadnji skup u Splitu pokazao da smo mi stabilna stranka."

No, dodala je da ako bude više kandidata, stranka mora omogućiti svima ravnopravnu utakmicu, "i tako će sasvim sigurno i biti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, svoju moguću kandidaturu za predsjednika HDZ-a najavio je i Tomislav Karamarko, koji je poručio da HDZ treba promjene koje će stranku promovirati u modernu europsku i demokršćansku stranku s jasno definiranim ciljevima i politikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike