KOSOR SE NARUGALA PREDSJEDNICI / 'Osnovala sam povjerenstvo za skorašnje preseljenje u krevet'

'Osnovala sam povjerenstvo za skorašnje preseljenje u krevet. Traži se najpovoljniji i najsigurniji trenutak za tu zahtjevnu operaciju', napisala je Jadranka Kosor na Twitteru.

22.3.2015.
19:05
VOYO logo

Jadranka Kosor navedenom rečenicom aludirala je na osnivanje Povjerenstva, koje je u petak najavila Kolinda Grabar-Kitarović, a koje će pokrenuti postupak za određivanje sjedišta Ureda predsjednice RH. Kako je navela predsjednica, postojeći smještaj Ureda posljedica je izvanrednih ratnih okolnosti i to bi Povjerenstvo trebalo odlučiti gdje će ubuduće biti Ured predsjednice.

Zbog ovog tvita s Kosor su na Twitteru obračunali iz ljudi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'A Trilaterala?'

"Bolje bi bilo da ste podržali zahtjeve za dijalog u koji se zaklinjete, no što pljujete po Predsjednici. Nazad u IFIMES", bio je komentar s profila "stožeraša".

Kosor je na to odgovorila protupitanjem: "A Trilaterala?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Stožera za Vukovar spočitali su bivšoj premijerki odbijanje potpisivanja saborske točke o Vukovaru, točku o dvojezičnosti. I na to je imala spreman odgovor i opet upitala za Trilateralu: "Sve važno za Vukovar sam podržala. I svake godine, 18.11. bila sam u VU. Za razliku od nekih, jel da? Trilaterala je u redu?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ugodan dan i vidimo se u Vukovaru'

Iz Stožera su joj poručili da ne laže u javnosti i da je "licemjerje vrhunac zla".

"Nemojte manipulirati. Zaključujem da je za vas Trilaterala u redu jer o tome ne grmite. Ugodan dan i vidimo se u Vukovaru", zaključila je Kosor obračun na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, bivša premijerka u listopadu 2013. je prekinula suradnju s ljubljanskim IFIMES-om u kojem je bila u savjetodavnom odboru, nakon što su mediji objavili da institut vodi bitku protiv predsjednika Haaškog tribunala Theodora Merona, koji je oslobodio hrvatske generale, te predlaže Sergea Brammertza za Nobelovu nagradu za mir.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo