Kosor Mladom Jastrebu: Sada ja zapovijedam!

'Gospodine Borkoviću, mi znamo da ste vi bili zapovjednik Vukovara, ali u Vukovaru i u Hrvatskoj više nije rat, a u Vladi ja zapovijedam!

3.2.2011.
11:41
VOYO logo

Na "udaru" Branka Borkovića našli su se ministri Tomislav Karamarko, Davor Božinović i Tomislav Ivić, a osim što je podizao ton obraćajući im se, Mladi Jastreb je navodno i lupao šakom po stolu.

"Gospodine Borkoviću, mi znamo da ste vi bili zapovjednik Vukovara, ali u Vukovaru i u Hrvatskoj više nije rat, a u Vladi ja zapovijedam!", branila je ministre Jadranka Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon reakcije premijerke, Borković je nastavio razgovarati pomirljivim tonom. No, sutradan se za govornicom na skupu u Vukovaru ponovno razmahao prozivajući Vladu za kriminal.

Prema izvorima bliskim Vladi, čiji stav prenosi Jutarnji list, najglasniji dio okupljenih na tom skupu činili su pripadnici osječke HVIDRA-e koju kontrolira Glavašev HDSSB. Tako se skup, uz skandiranje Merčepu, Glavašu i Šeksu, pretvorio u agitaciju strankama na krajnjoj desnici, kojima se, piše Jutarnji list, priklonio i Borković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Jastreb je u posljednjih nekoliko javnih istupa kritizirao Kosor i Josipovića zbog njihove "popustljive politike prema Srbiji" te tražio da se podigne tužba protiv Srbije.

Vezani članci:

arti-201102020777006 arti-201102010705006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo