Kosor je potpuno iznevjerio njezin čovjek u HDZ-u

28.12.2011.
11:22
VOYO logo

Iako još nema službenih potvrda, navodno je Jadranka Kosor vrlo teško primila vijest da se Domagoj Ivan Milošević, kojeg je ona krajem 2010. godine dovela u Banske dvore, planira natjecati s njom za čelnu poziciju HDZ-a.

Milošević je svoju odluku o kandidaturi na unutarstranačkim izborima Jadranki Kosor navodno priopćio prošli tjedan, te je ujedno prvi koji se to odvažio učiniti nakon što je Kosor pozvala sve HDZ-ovce da joj otvoreno kažu ukoliko se misle natjecati protiv nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi list piše da je Kosor čak kazala Miloševiću da će spriječiti njegovu kandidaturu, ali nije objasnila kako će to učiniti.

Od anonimca do vrlo ozbiljnog kandidata

Podsjetimo, već se ranije spekuliralo kako bi se Milošević mogao naći na listi potencijalnih kandidata za predsjednika HDZ-a, no takvim teorijama nije se davalo previše pozornosti jer se smatralo da je Milošević 'igrač' Jadranke Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon parlamentarnih izbora pojedini utjecajni HDZ-ovci govorili su da stranci treba novi Sanader, ''samo bez sklonosti korupciji'' i da bi upravo Milošević to mogao postati. U međuvremenu je, međutim, Miloševićeva kandidatura počela dobivati konkretnije obrise, pa on danas u medijima, uz Darka Milinovića, već kotira kao najozbiljniji pretendent na dužnost predsjednika HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo