Kosor: Dragi Ivo, dragi moj prijatelju..

'Mi u Hrvatskoj imamo jedan brend koji je dobitna kombinacija, a taj se brend zove Ivo Sanader! Kud bude išao Ivo, ići ću i ja!

23.7.2011.
21:32
VOYO logo

Novi list objavio je kolekciju bisera koje su tijekom zadnjih desetak godina izgovorili političari, novinari i ljudi sa estrade - obožavatelji bivšeg premijera Ive Sanadera. U nastavku teksta su samo neki od njih.

"Da bi jedna stranka dobila izbore, mora imati tri pretpostavke: vođu, odnosno predsjednika, i jasnu viziju i program, te birače. Sve to HDZ ima u osobi dr. Ive Sanadera." (Miomir Žužul u Imotskoj krajini, travanj 2003.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Premijer Ivo Sanader u ovom je trenutku izvor optimizma u Hrvatskoj. Bilo bi dobro da tako i ostane jer je najbolje za građane kad optimizam izvire iz samog vrha političke moći."( Nino Đula u Jutarnjem listu, siječanj 2004.)

"Ne mora Sanader meni govoriti kako se nastupa u kampanji. Pratiš njega kako govori, kako nastupa i držiš se tih okvira. I tu ne možeš promašiti. Kažem: drži se jednog pravca i nećeš pogriješiti. Malo lijevo, malo desno, ne puno, i to je to. Samo prati što on govori, čitaj novine što je on govorio i drži se toga kursa. I nema greške, to je sva mudrolija. Samo prati što ti šef govori i kud se on kreće, i u tom smjeru idi i ti. To je državna politika, što ćemo mi sad izmišljati toplu vodu!" (Branimir Glavaš u Globusu, veljača 2004.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Račanu bih pjevao kada bi Sunce udarilo u Mjesec. Za mene postoji samo jedan čovjek – Ivo Sanader." (Mladen Grdović u Jutarnjem listu, lipanj 2004.)

"Sanader vidi dva, tri koraka dalje od svih nas. On je živio u svijetu i zato drugačije gleda na sve. Sanadera krasi mudrost i hrabrost, a mi moramo poštovati njegovu čvrstu ruku." (Željko Krapljan, saborski zastupnik HDZ-a, u Novom listu, rujan 2004.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno je da su na otvorenju sezone u Veroni bili i Sanader i Čović, ali samo radi opere." (Miomir Žužul u izjavi RTL-u, rujan 2006.)

"Gospodin Sanader je moj idol... Klanjam mu se zbog onoga što je nedavno učinio prilikom posjete Americi. Američki predsjednik je ostao zadivljen šarmom, pameću, lucidnošću, znanjem premijera Ive Sanadera. On je s američkim predsjednikom Bushom pričao sat i pol vremena na engleskom jeziku, on ga je naprosto osvojio. Da, Ivo Sanader je osvojio Ameriku i tamo ispjevao najljepšu pjesmu o Hrvatskoj." (Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik NK Dinamo, u Slobodnoj Dalmaciji, studeni 2006.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Program HDZ-a i politički put Ive Sanadera i moj su životni put." (Dr. Dragan Primorac, ministar znanosti, obrazovanja i športa, na svečanoj dodjeli članskih iskaznica HDZ-a, rujan 2007.)

"Premijer Sanader je jedna od najzdravijih osoba u Republici Hrvatskoj, to vam ja tvrdim kao ministar zdravstva." ( Dr. Darko Milinović u izjavi za medije na Sinjskoj alci, kolovoz 2008.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u Hrvatskoj imamo jedan brend koji je dobitna kombinacija, a taj se brend zove Ivo Sanader! Kud bude išao Ivo, ići ću i ja!Dragi Ivo, dragi moj prijatelju, nikada te neću razočarati!" (Jadranka Kosor na saboru HDZ-a, lipanj 2008.)

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo