DOK PLENKOVIĆ BRBLJA, KOSOR TVITA / Bivša premijerka posebno istaknula i jedan detalj: 'A kad smo kod toga tko je na krivoj strani povijesti...'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Na Twitteru su krenule pljuštati reakcije, u prvom redu od bivše premijerke Jadranke Kosor i Sandre Benčić

17.1.2023.
11:59
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Ujutro je započelo aktualno prijepodne u Saboru, a na Twitteru su krenule pljuštati reakcije, u prvom redu od bivše premijerke Jadranke Kosor i Sandre Benčić.

"Andrej Plenković veli 'mi smo se zato izborili, a ne opozicija'. A opozicija ne zna suvislo ni odgovoriti. Jer, vlast može nešto napraviti za državu i građane jer je vlast, jer ima poluge vlasti, moć i novac. I jer Ustav nalaže da vlast štiti građane. Npr. na Baniji", napisala je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je ponovno odgovorila: "A kad smo već kod toga tko stoji na krivoj strani povijesti onda su to sigurno oni koji su uveli 'dvostruke konotacije' za protuustavni ZDS i toleriranja zločinačkog pozdrava 'u komemorativne svrhe'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javila se i Sandra Benčić: "Otvaram 'akutalac' kladionicu: na koliko pitanja zastupnika opozicije će Andrej Plenković umjesto odgovora krenuti s difamacijama zastupnika koji mu nisu dali 2/3 većinu za EUMAM misiju. Ja zapisujem, za sada ima 100 posto score, ali aktualac je tek počeo…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo