Pravila komunikacije / Korisne ideje kako poslati veliki mail

Image
Foto: Pixabay

Ako ne znate kako poslati veliki mail ili niste dovoljno upoznati s pravilinima online komunikacije donosimo vam nekoliko korisnih savjeta koje morate znati.

25.4.2018.
1:37
Pixabay
VOYO logo

Danas postoji velik broj poslužitelja koji vam daju mogućnost besplatnog korištenja maila. Potrebno je samo pronaći onaj koji vama osobno najviše odgovara te na njemu otvoriti svoj račun.

Jednostavno i u samo nekoliko koraka možete napraviti navedeno na bilo kojem poslužitelju koji odaberete. Gmail je najčešći primjer koji upotrebljavamo, ali tu su i Yahoo ili Hotmail, ovisno o različitim preferencijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada kreirate vašu mail adresu na nekom od tih poslužitelja možete joj pristupiti s bilo kojeg računala putem vaše lozinke, a kada dođe trenutak da prvi put šaljete veću datoteku i zapitate se kako poslati veliki mail pomoći će vam sljedeće upute.

Najjednostavniji način kako poslati veliki mail je putem Jumbo Maila koji vam dopušta slanje datoteke veličine  do 700 MB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovdje se radi o servisu Jambo Mail koji je potpuno besplatan te iznimno brz i koristan. 
Potrebno je upisati adresu primatelja, jednog ili više njih istovremeno, pa dodati tekst poruke ako to želite.

Pritom morate unijeti i svoju email adresu s koje šaljete mail pa u rubrici “browse” odabrati datoteku za slanje. Osoba kojoj datoteku šaljete, primit će mail s linkom pomoću kojega će pristupiti toj datoteci i moći je “uploadati”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da će vam ovaj primjer pomoći kada se zapitate kako poslati veliki mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo