Sabotaža iznutra / Kopalova izjava uzburkala duhove u HDZ-u, Mikulić: 'Očekujem da navode potkrijepi činjenicama'

Image
Foto: Pixsell/Ilustracija

Zagrebačka organizacija ranije se u neslužbenim izjavama, uz splitsku i vukovarsku, spominjala kao ona u kojoj bi moglo doći do raspuštanja

3.6.2019.
16:09
Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

Iako HDZ-ov analitičar i voditelj kampanje Robert Kopal, čija je posljednja izjava da je u HDZ-u netko izveo sabotažu uzrokovala pravu pomutnju u stranci, tvrdi da ima dokaze za to, Andrija Mikulić, predsjednik zagrebačkog ogranka stranke, koji je navodno na crnoj listi Andreja Plenkovića, nada se kako će on svoju izjavu o sabotaži potkrijepiti činjenicama.

Zagrebačka organizacija ranije se u neslužbenim izjavama, uz splitsku i vukovarsku, spominjala kao ona u kojoj bi moglo doći do raspuštanja. Andrija Mikulić za tportal je kazao kako ne želi komentirati medijske spekulacije te kako vrh stranke 'ni u jednom trenutku nije komunicirao o raspuštanju bilo kojeg ogranaka'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako i ostali, i zagrebački HDZ predao je izvješće u središnjicu, o čemu će se na Trgu žrtava fašizma u sljedećem periodu itekako raspravljati. Pitamo ga i za Kopalovu izjavu o sabotaži.

"Voditelj kampanje bio je gospodin Kopal te vjerujem da će navode, koje spominjete, potkrijepiti i činjenicama", poručio je Mikulić za tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo