KONZUM RAZVESELIO BROJNE RODITELJE: / Oni koji imaju prvašića dobit će slobodan dan za prvi dan nastave

Image
Foto: Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL

Svi zaposlenici u Konzumu kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole moći će na prvi dan nastave iskoristiti slobodan dan i provesti ga uz svoje mališane

2.9.2019.
11:26
Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Konzum će i početkom ove školske godine nastaviti sa svojom pozitivnom poslovnom praksom. Naime, svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole sljedećeg je ponedjeljka osiguran slobodan dan. Na taj će način roditelji mališana koji kreću u prvi razred osnovne škole, moći biti uz svoju djecu te podijeliti njihove doživljaje i pružiti im podršku.

"S kolegicama i kolegama koji su roditelji prvašića dijelimo ushićenje u iščekivanju njihovog velikog dana, a Konzum im pruža podršku omogućavajući im da taj dan provedu zajedno te ga ispune radosnim trenucima i stvore lijepe uspomene. Slobodan radni dan za roditelje prvašića Konzum je uveo prije četiri godine te je dosad taj dan u Konzumu iskoristilo 1.060 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti 298 zaposlenika čijih 303 djece kreće u prvi razred osnovne škole“, rekao je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo