KONZULTACIJE ZA SASTAVLJANJE VLADE: / Na zasebnom razgovoru kod predsjednice bio i Karamarko

Image
Foto: Pixsell, Jurica Golić

Tomislav Karamarko i članovi njegove delegacije u ponedjeljak su kazali kako su i oni imali isti tretman kao i Most u Uredu predsjednice na konzultacijam aza Vladu.

1.12.2015.
9:06
Pixsell, Jurica Golić
VOYO logo

Nakon što je objavljeno kako je šef MostaBožo Petrov nakon konzultacija za sastavljanje Vlade bio na razgovoru u četiri oka s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, isto je prošao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, piše Novi list.

"Svi mi koji smo vodili delegacije ostali smo s predsjednicom u četiri oka. Ja mogu reći čak što je bila i tema, predsjednica je rekla, evo nastojte se što bolje usklađivati, nastojte da se sad izađe iz ovog vremenskog vakuuma koji je potpuno bespotreban", izjavio je Karamarko u ponedjeljak. Kako je to izgledalo opisao je Branko Hrg iz HSS-a koji je također bio u delegaciji na Pantovčaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi imali isti tretman?

"Predsjednica je pristojno upitala imamo li išta protiv da još nekoliko minuta razgovara samo s predsjednikom HDZ-a Karamarkom. Naravno da nismo imali ništa protiv. Dok su oni razgovarali, mi smo pričekali u predvorju. Kako sam mogao zaključiti, predsjednica je isto napravila i s ostalim strankama i koalicijama", kazao je on dok su njegove kolege Ivan Tepeš (HSPAS) i Ladisalv Iličić (Hrast) dodali kako su im u Uredu predsjednice rekli da je to običaj. Tepeš je kazao i kako je delegaciji Domoljubne koalicije rečeno da su isti tretman imali i članovi Milanovićeve delegacije.

Image
PETROVLJEVO PRIVATNO PISMO ZASTUPNICIMA MOSTA: /

Izdržite koliko god udarali

Image
PETROVLJEVO PRIVATNO PISMO ZASTUPNICIMA MOSTA: /

Izdržite koliko god udarali

No, to, piše Novi list nije točno, jer predsjednica nije rekla Milanoviću da bi htjela razgovarati s njim nakon što izađu Vesna Pusić, Silvano Hrelja i Nansi Tireli. Jednako tako na zasebnom razgovoru nije bio ni predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HDZ ODGOVORIO MOSTU: /

Sa svime se slažu - izuzev jednog bitnog zahtjeva

Novi list/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo