JOŠ JEDAN SILEDŽIJA VRAĆA SE POD SIGURNE SKUTE HDZ-a: / Pamtimo ga po groznom incidentu u lokalnom klubu kojem je vlasnik

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Zdravko Dimač, bivši član HDZ-a koji se proslavio napadom pivskom bocom na dvojicu muškaraca u svom klubu Valentino, vratio se nazad pod siguran krov HDZ-a

1.9.2018.
8:18
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Kontroverzni koprivnički poduzetnik Zdravko Dimač, Podravkin izvršni direktor sektora poljoprivrede vratio se u HDZ, nakon što je 2006. godine izbačen zbog divljanja u svom klubu, izvještava Podravski.hr.

Suđenje zbog napada pivskom bocom u diskoklubu

Da podsjetimo, Dimač je izopćen HDZ-a 2006. godine jer je pivskom bocom napao dva gosta njegovog kluba Valentina te je tako, prema riječima tadašnjeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, "nanio štetu političkim interesima i ugledu stranke". Neovisno o tome, Dimač je pravomoćno oslobođen za incident na Prekršajnom sudu u Koprivnici, kao što su u njegovu korist dosuđeni i neki njegovi dugotrajni sudski sporovi vezano za klub Valentino, piše Podravski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Govno si bio, govno jesi, idi i svima to reci’

Image

'Govno si bio, govno jesi, idi i svima to reci'

Image

'Govno si bio, govno jesi, idi i svima to reci'

Menadžer Podravke protjeran iz Turske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahtjev za članstvom izazvao je tenzije u HDZ-u

Dimačev zahtjev za ponovnim članstvom u stranci ovog proljeća, što je većinski podržao županijski HDZ, izazvao je dizanje tenzija unutar koprivničkog ogranka HDZ-a. Prema izvorima Podravskog.hr središnjica HDZ-a je, čini se, odobrila njegov zahtjev za članstvom.

"Da, napokon je gotovo i član sam stranke koju sam i osnivao. Nemam nikakvih političkih ambicija, ne želim biti župan, dožupan ili gradonačelnik, ja sam prije svega gospodarstvenik", izjavio je Dimač za Podravski te tako potvrdio da je postao član HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na svoje članstvo ne gledam na način da se kroz njega ostvarim, niti nešto dobijem. Kao što je i pokojni predsjednik Tuđman rekao: ‘Ne pitaj se što može Hrvatska učiniti za tebe, nego ti za nju’. Zato, cilj mi je prije svega kao poduzetnik koji i sam ima privatne firme te kao zaposlenik Podravke da napravim nešto za zajednicu. Uostalom, i to je utkano u postulate HDZ-a", dodao je 63-godišnji Dimač koji se smatra sretnim čovjekom jer posjeduje sretnu obitelj, ima energije i dobar posao u kojemu uživa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo