KONTROVERZNA HDZ-OVA VIJEĆNICA POBJESNILA NA ORGANIZATORE PROSVJEDA ZA DJEVOJČICE: / 'Sramite se neradnice nepametne i zlobne!'

Image

'Ma sramite se neradnice nepametne i zlobne, kakve ste sve osobne tragedije spremne iskoristiti da biste dobile nezasluženu plaću iz javnog proračuna'

21.10.2019.
12:20
VOYO logo

Ivona Milinović, HDZ-ova riječka gradska vijećnica, u četvrtak je na Facebooku objavila komentar u kojemu je žestoko kritizirala organizatore riječkog prosvjeda "Pravda za djevojčice" zbog njihove navodne "ideološke propagande" i borbe za radna mjesta u "opskurnim udrugama".

"Ivona 'vječiti naivni majmun' Milinović htjela ići na prosvjed u subotu u Rijeci da se bori protiv nepravde, za pravnu drzavu. Ide vječita najpoznatija i najnaivnija majmunica grada Rijeke, Ivona Milinović, prosvjedovati protiv nepravde i silovatelja. Mislila glupa i najnaivnija vijećnica Ivona, naivni glupi idealist, da ćemo svi mi neovisno o političkoj opciji borit se za pravdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ubojstvo nerođenih djevojčica'

Rezultat? Ispada da se organizatorice prosvjeda ne bore protiv nepravde, ne bore se za pravnu državu i djevojčice, već isključivo za svoje ideološke propagandne svinjarije i radna mjesta u vrlo opskurnim udrugama. Dvije od triju objava na njihovim stranicama nakon što su se 'oslobodile' i neuspješno 'prevarile javnost' - sloboda za ubojstvo nerođenih djevojčica. To je cilj. Kakva nepravda i kakva silovanja. Silujte! Kradite! Dok god 'dajete pare' da se mi 'borimo' za prava 'žena' i protiv silovanja.

Relativiziranje spola

Doduše, svojski su se te 'borkinje' potrudile da relativiziraju što je žena, a što muškarac. Da što duže nitko ne može detektirati koji je cilj njihova postojanja? I za što se pak bore? Zašto ih plaćamo iz javnih sredstava? Ma sramite se neradnice nepametne i zlobne, kakve ste sve osobne tragedije spremne iskoristiti da biste dobile nezasluženu plaću iz javnog proračuna", napisala je Milinović, koja je inače poznata po neprimjerenim izjavama o srpskoj manjini u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo