'Kontejner je naša večera za 5'

Članovi Građanske akcije uputili su još jednu poruku vladajućima, a ovoga puta riječ je o velikom transparentu postavljenom na nadvožnjak u Utrinama.

11.5.2011.
11:31
VOYO logo

U srijedu rano ujutro aktivisti Građanske akcije postavili su veliki transparent na nadvožnjak u Utrinama putem kojeg su poručili Vladi, premijerki Jadranki Kosor i obitelji Todorić kako im je dosta trenutne situacije.

''Odlučili smo promijeniti nadvožnjak jer se bojimo da će ga Vlada srušiti u pokušaju da nas spriječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da se iz Kulmerovih dvora ne vidi niti jedan kontejner, podsjetimo naše tajkune što su napravili od naših sugrađana. Kada izgubiš i onu bijednu plaću koju ti isplaćuju u bonovima za hranu supermarketa u kojemu radiš, tada je zadnja stepenica kontejner. Samo se nadamo da Jaca neće provesti privatizaciju kontejnera kao jednu od svojih briljantnih 'gospodarskih mjera za oporavak' te nas ostaviti bez 'relaksiranog' uživanja u njihovom sadržaju.

I da, Jaco, hvala ti na brzini 'djelovanja mehanizma pravne države' kada se trebaju ukloniti naši transparenti. Da si barem tako agilna prema svojim jatacima'', poručili su aktivisti putem priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201105070304006 arti-201105090048006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo