KONAČNO SU KARAMARKO I PETROV DANAS BILI SLOŽNI: / Objavili su istu pjesmu podrške Vatrenima

Image

Povodom pobjede naših nogometaša na Europskom prvenstvu u Francuskoj u dvoboju s Turskom političari su odmah čestitali na odličnoj igri. Neke je današnja tekma ponovno ujedinila.

12.6.2016.
18:42
VOYO logo

Na prvoj pobjedi Vatrenima čestitao je šef SDP-a Zoran Milanović koji se odmah poslije utakmice oglasio na svom Facebook profilu.

"Čestitke Vatrenima na odličnoj igri i pobjedi. Želim vam da ovakvim intenzitetom, odlučno i hrabro, idete do samoga kraja!", poručio je prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No u cijeloj priči zanimljiva je popudarnost dvije objave dva trenutno sukobljena potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka i Bože Petrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime Tomislav Karamarko je pred samu utakmicu na svom Facebooku poslao podršku Vatrenima uz Thomsponov hit 'Lijepa li si'. Isto su učinili i mostovci na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku prije utakmice na svojoj Facebook stranici dali su i mostovci, a odabrali su pjesmu 'Lijepa li si'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Željno iščekujemo iduću utakmicu protiv Češke'

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je igračima, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru i izborniku reprezentacije Anti Čačiću. Čestitku Milana Bandića prenosimo u cijelosti: "Bravo Vatreni. Čestitam vam na ovoj velikoj pobjedi protiv Turske kojom ste suvereno zakoračili na Europsko prvenstvo u nogometu. Pokazali ste snagu, znanje i kvalitetu za okršaje s najboljim europskim reprezentacijama te nas uvjerili kako s pravom imamo velika očekivanja na ovom natjecanju. Zalaganjem i borbenošću na terenu demonstrirali ste zajedništvo, a naš stručni stožer pokazao je da posjeduje iskustvo i mudrost da na sjajan način vodi momčad iznimne kvalitete.

Željno iščekujemo iduću utakmicu protiv Češke u kojoj ćemo, siguran sam, osigurati prolaz među 16 najboljih europskih reprezentacija, gdje s pravom i pripadamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretno!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo