TRAŽITE POSAO? / Postanite novinar i urednik Net.hr-a! Širimo se i tražimo suradnike

Image

Prije svega, prioriteti su pismenost i brza reakcija, kao i komunikativnost te timski duh. Nije naodmet ranije iskustvo, posebice rad na news portalima

6.12.2022.
16:07
VOYO logo

Redakcija Net.hr-a traži novinare s iskustvom i pritom nudimo stalni radni odnos. Ako tražite redakciju u kojoj vlada dobra i zdrava atmosfera i u kojoj nećete dolaziti s grčem na posao, vaša potraga je možda završila. Doduše, i mi od vas tražimo nešto zauzvrat.

Prije svega, prioriteti su pismenost i brza reakcija, kao i komunikativnost te timski duh. Nije naodmet ranije iskustvo, posebice rad na news portalima. Znanje engleskog se podrazumijeva, a dodatni plusevi su svakako snalažljivost i kreativnost, pogotovo kod smišljanja sadržaja i plasiranja istog našim čitateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put su nam prioritet news novinari. Znači, ako pratite politiku i dnevno-političke događaje, znate povezati dva i dva, i ako vam nije problem brzo reagirati na neku izjavu i događaj te odmah okrenuti neki broj, tražiti komentar i napisati tekst, onda ste pravi kandidat za nas. I još ako ste dobri s društvenim mrežama, sjajno!

Osim žamora veselih tipkovnica, kod nas ćete se često i nasmijati, a od glasnijih zvukova koje možete čuti je uglavnom glazba. O svemu se dogovaramo i međusobno si pomažemo i ulijećemo po potrebi, jer nam je kolegijalnost bitna stavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Web je živi mediji koji nema radno vrijeme, te samim time ovaj posao nije lagan, ali je iznimno dinamičan i zapravo u jednu ruku, nikada ne prestaje. To, naravno, ne znači da se radi 0-24, samo želimo istaknuti o kakvom se mediju radi. Ako vam je za sada sve što smo napisali ok i zainteresirani ste, prijavite se na naš oglas koji je objavljen na portalu Moj posao ili preko LinkedIN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo