Tragedija kod Čakovca / Kombi naletio na pješake: Poginuli roditelji četvero male djece

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Ovo dvoje pješaka su već desete žrtve koje su ove godine smrtno stradale na međimurskim cestama

27.10.2018.
9:21
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Teška prometna nesreća jutros poslije 4 sata dogodila se u Štefancu na cesti D-20.  Policija javlja kako je kod caffe bara "B-2" kombi vozilo udarilo u dva pješaka, javlja eMedjimurje.

Na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda preminula je 27-godišnjakinja, dok je 31-godišnji muškarac vozilom Zavoda za hitnu medicinu s teškim ozljedama po život prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Kombi vozilom je upravljao 52-godišnjak s područja Koprivničko-križevačke županije i nije, prema prvim informacijama, bio pod utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginuli Biljana i Kristijan živjeli su u Kotoribi i nedavno su uredili staru kuću u kojoj su živjeli s četvero male djece. 

U bolnici je ubrzo preminuo i pješak, doznaje eMedjimurje. Oboje su s područja općine Kotoriba. Policija, načelnik Prometne policije i državna odvjetnica na mjestu nesreće obavili su očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do iste. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cesta je za promet bila zatvorena od 4:37 do 7:52 sata, a više informacija o ovoj strašnoj nesreći donosimo u suradnji s PU međimurskom. Ovo dvoje pješaka su već desete žrtve koje su ove godine smrtno stradale na međimurskim cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo