Kolona od 5 kilometara prema Lučkom

Promet je izrazito pojačan na cestovnim pravcima prema moru. Vozi se usporeno i u koloni već na Zagrebačkoj obilaznici od čvora Jankomir prema naplatnim postajama Lučko.

17.7.2010.
14:33
VOYO logo

Promet je izrazito pojačan na cestovnim pravcima prema moru, a na autocesti A 3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, izvijestio je HAK.

arti-201007160644006Vozi se usporeno i u koloni već na Zagrebačkoj obilaznici (A 3) od čvora Jankomir prema naplatnim postajama Lučko. U 11 sati kolona je bila duga oko 5 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod naplatnih postaja Sveta Helena u smjeru Zagreba, na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, kolona vozila duga je oko jedan kilometar.

Gužve i zastoji tijekom dana mogući su na cestama u Istri, duž Jadranske magistrale (D 8), posebice na prilazima turističkih mjesta. HAK upozorava vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet je dodatno usporen na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Karlovac i Bosiljevo 1, zbog prometne nesreće na 62. km, u smjeru mora.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom. Duža čekanja zabilježena su na GP-ima: Macelj (oko 1 h i 30 min), te Pasjak i Dubrava Križovljanska (oko 30 min), dok su nešto kraća na Bregani i Metkoviću. Izlaz osobnih vozila pojačan je na GP Bajakovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trajekti plove prema redu plovidbe, a po potrebi i češće, zbog pojačanog priljeva vozila u lukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo