europski uređeni hosteli, cijene balkanske / Koliko košta noćenje u Zagrebu? Provjerili smo ponudu u samom središtu grada!

Nema ni more ni otoke, a prometnuo se u jedno od važnijih turističkih središta u Hrvatskoj, ali i Europi. Što je to tako privlačno da je Zagreb već lani bio apsolutni šampion turizma?

28.3.2016.
22:34
VOYO logo

Obiteljska zdravica u hostelu. Ekipa dolazi sa svih strana svijeta od SAD-a do Australije. Hostela u Zagrebu sve je više - a dizajnom su jedan bolji od drugog. 

Nakon što turisti odspavaju na paletama koje su zaista udobne mogu učiti i hrvatski sa zida. Recimo kako se kaže pivo, ali i kako zahvaliti kada ga dobiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog originalnog uređenja i dobre lokacije, hostel kojeg smo posjetili, proglašen je najboljim u Hrvatskoj.

Cijene se kreću od 75 kuna za osmerokrevetnu sobu do 300 kuna za privatnu sobu s privatnom kupaonicom, za jednu osobu bi najjeftiniji smještaj bio 75 kuna Filip Srića, menadžer hostela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najjeftinije noćenje 75 kuna - doduše u sobi u kojoj može biti i 11 cimera.

Za 75 kuna se može spavati - i nekoliko koraka od uspinjače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasna je u Zagreb došla iz Čilea učiti hrvatski. Cijena od 10 eura duplo je jeftinija nego drugdje u Europi, kaže Jasna.

Neki radije malo više plate za privatnost u dvokrevetnoj sobi. Oni koji vole upoznati nove ljude, sobu mogu dijeliti i s osmero cimera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijene se kreću od 75 kuna za osmerokrevetnu sobu do 300 kuna za privatnu sobu s privatnom kupaonicom, za jednu osobu bi najjeftiniji smještaj bio 75 kuna", rekao je Filip Srića, menadžer hostela.

Povoljno se spava i u turističkoj Tkalčićevoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondje postoji jedna od luksuznijih soba, najveća soba koju imaju, a može smjestiti do 6 ljudi. Cijena se kreće od 650 kuna do 450 kuna.

Ovo su nešto manje luskuzne, ali funkcionalne sobe kakve bi posramile hostele i u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košta ovisno o sezoni ili van sezone, od 450 do 550 kuna, a osim dvokrevetnih soba imaju na raspolaganju spavaonice sa 6 kreveta gdje se cijena kreće od 90 do 120 kuna.

Za vrijeme Uskrsa - teško se pronalazila slobodna soba. Broj turista raste - s njime i broj atraktivnih hostela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo