optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu / Kod Učke zaustavili pijanu časnu, napuhala 1.83 promila: 'Dogodilo mi se, jer i ja sam grešan čovjek'

Protiv nje se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti na cestama podnosi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu

4.11.2015.
9:49
VOYO logo

Policija je u petak popodne kod tunela Učke zaustavila ženu u pijanom stanju, a neslužbeno se doznaje da je riječ o časnoj sestri, pišu 24sata.hr.

"Policijski službenici u petak 30. listopada u 14.45 sati na autocesti A8, na čvoru Rogovići, zaustavili su Škodu Fabiju riječkih registarskih oznaka kojim je upravljala, 47-godišnjakinja. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je upravljala vozilom pod utjecajem alkohola od 1,83 promila", rekli su iz Odnosa s javnošću PU Istarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam grešnik na kojeg je Gospodin pogledao. Dogodilo mi se, jer i ja sam grešan čovjek. Znate što je papa Franjo rekao na pitanje 'tko si ti'? Rekao je: 'Ja sam grešnik na kojeg je Gospodin pogledao'. Isto to kažem i ja, ja sam grešnica na koju je Gospodin pogledao", navodno je rekla pijana časna.

Protiv nje se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti na cestama podnosi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo