KOD MALNARA SE ZNAO RED: / 'Ne možeš se ponašati kao senilni starac koji jednu rečenicu ponavlja tri puta'

Image
Foto: Z1

Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, prije tri godine gostovao je u emisiji 'U predsjedničkoj rezidenciji', Željka Malnara.

16.11.2016.
9:01
Z1
VOYO logo

Željko Malnar pozvao je u goste Ivana Pernara koji je u ono vrijeme javnosti već bio poznat po sudjelovanju u prosvjedima, brojnim deložacijama i javnoj 'demonstraciji' svojih ideja.

Pernar je govorio o blokiranima, deložacijama ali i ulozi HNB-a i hrvatskih političara u rješavanju problema građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miran ko bubica

'Pozvao sam te jer si se činio iskren', rekao mu je Malnar na početku emisije, no već nakon nekoliko pitanja bilo je jasno tko drži konce u emisiji i čija je zadnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernar je govorio o blokiranima, deložacijama ali i ulozi HNB-a i hrvatskih političara u rješavanju problema građana. A dok ga ovih dana gledamo kako prijevremeno napušta emisije zbog, kako kaže, nemogućnosti da govori ono što želi, prije tri godine, u emisiji 'U predsjedničkoj rezidenciji' dobro se znalo tko je dirigent.

'Gle mali', riječi su kojima je Malnar u nekoliko navrata oslovio Pernara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku, kada je Pernar počeo govoriti o tome kako 'narod ne zna razliku između sitnog kriminala i makro kriminala', na što mu je Malnar jasno kazao da je to već rekao tri puta.

'Ponavljaš se, ne možeš se ponašati kao senilni starac koji jednu rečenicu ponavlja tri puta', rekao mu je Malnar što je Pernar, uz blagi osmjeh, prihvatio te nastavio s gostovanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo