kraj ljubavne priče? / Klepetan se ovog proljeća nije vratio Malenoj: 'Bojim se da je uginuo, odavno je trebao doći'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Nekoliko godina u nizu Klepetan se, bez iznimke, Malenoj vraćao 24. ožujka. Posljednjih nekoliko godina znao je kasniti, no nikad nije premašio 30. ožujka

3.4.2017.
17:34
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Brodski Varoš danas je obuzela zabrinutost i nevjerica.

Srećom, ne radi se o još jednoj vijesti koja će narednih dana puniti stupce crne kronike, no ljubavna priča kojom se stanovnici tog malenog slavonskog sela ponose možda je došla svome kraju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, poznati rodan Klepetan ovog se proljeća po prvi put nije vratio svojoj ljubavi slomljenog krila - Malenoj, koja već godinama tabori na krovu mjesne osnovne škole. 

Nekoliko godina u nizu Klepetan se, bez iznimke, Malenoj vraćao 24. ožujka. Posljednjih nekoliko godina znao je kasniti, no nikad nije premašio 30. ožujka, kad je stigao i prošlog proljeća. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bojim se da je moj Klepetan uginuo. Nedjelja mu je bila zadnji dan za povratak. Sigurno mu se nešto dogodilo na putu", rekao je za Večernji umirovljeni domar Stjepan Vokić, koji je redovito brinuo o najpoznatijem žvotinjskom paru u Hrvatskoj. 

Stipe tvrdi kako je neizvjesnost oko Klepetanovog povratka iz godine u godinu rasla, te kako na leđima već ima preko 30 godina, što znači kako je i njegov kraj sve bliže. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo